Bird courses


Workshop vogels van Curacao/ Birds of Curacao

Black and Yellow Modern Beauty Makeup PosterVogels observeren kan een eindeloze bron van plezier zijn. En helemaal met de juiste basistechnieken om zoveel mogelijk van deze dieren te genieten zonder ze te verstoren, In deze workshop gaan we aan de slag met deze basistechnieken van ‘birdwatchen’, hoe je werkt met een verrekijker of scope, hoe je observeert om de vogels te kunnen herkennen en gaan we ook echt op pad in het park rondom Landhuis Bloemhof om de soorten vogels die hier leven te zoeken en identificeren.

Deze doe-workshop is geschikt voor alle niveaus, voor degene die net begint maar ook voor de vogelaar die al een tijdje bezig is maar op zoek is naar meer tips en tricks.

Opbouw en kosten:
De cursus bestaat uit 1 sessie en vindt plaats op zaterdag 27 maart van 8.00 tot 11.00 AM en bestaat uit een korte introductie waarna we op pad gaan in het stadspark om Landhuis Bloemhof. Kosten bedragen 40 gulden per persoon inclusief een bijdrage aan Bloemhof, drinken en koek.

Begeleider:
Michelle Pors- da Costa Gomez

Datum: zaterdag 27 maart 2021 van 8.00 tot 11.00 AM (evt. enige uitloop).

Corona-maatregelen: Ook tijdens deze workshop zijn er Corona-maatregelen. We verzoeken u om een mondkapje te dragen. Mocht u verkouden zijn of Corona-achtige symptomen hebben op de dag van deelname, dan verzoeken we u om thuis te blijven en de deelname af te zeggen.

Meer informatie en inschrijven:
Voor meer informatie kunt u mailen naar michelle.dacostagomez@gmail.com. Inschrijven kan door een mail te sturen met uw contactgegevens naar michelle.dacostagomez@gmail.com, of door het registratieformulier hieronder in te vullen:

De workshop gaat door bij 4 deelnemers. Vanwege de Corona-maatregelen is er een maximum aantal deelnemers.