AD newspaper article about new book

DUTCH
Er zijn inmiddels verschillende artikelen verschenen over het nieuwe boek ‘Vogels van Curacao’ dat sinds kort in de boekhandels te krijgen is. Ook in het Antilliaans Dagblad stond eind december een volledig artikel over de publicatie van het nieuwe vogelboek. Hier kunt u de PDF van dit artikel downloaden (in het Nederlands).

ENGLISH
Several articles have now been published about the new book ‘Vogels van Curacao’, which is now available in bookshops. At the end of December, the Antilliaans Dagblad also published a complete article about the publication of the new bird book. Here you can download the PDF of this article (in Dutch).

Download here: Antilliaans Dagblad artikel 27 december 2021


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s